skip to Main Content

EVÄSTEET

Käyttämällä sivustoa annat suostumuksen evästeiden käyttöön sivuillamme alla
kuvatun käytännön mukaisesti.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan käyttäjän laitteelle
sivuston käytön yhteydessä. Evästeet ovat täysin anonyymejä, eivätkä ne sisällä
yksilöiviä tietoja. Evästeet eivät myöskään pysty lukemaan tietoa
tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi.

Sivuilla käytetään esimerkiksi Google
Analyticsia ja Facebook pikseliä. Tiedämme niiden avulla yleisesti, mitä
sivuillamme tapahtuu. Emme voi yksilöidä tai paikantaa tiettyä käyttäjää
saamiemme tietojen perusteella.

Evästeillä kerättävien tilastojen avulla saamme tietoa sivustomme käytöstä
ja voimme kehittää sivustoamme.

Voit aina halutessasi poistaa kaikki evästeet selaimesi asetuksista. Voit estää evästeiden käytön internetselaimesi asetuksista.

TIETOSUOJA

Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Honesty Europe henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen
tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 11.3.2020

1. Rekisterinpitäjä

Honesty Europe

VAT tunnus: NL859617890B01

Postjesweg 73-3,

1057 DX Amsterdam

Alankomaat

Info@HonestyEurope.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tuulia Syvänen, omistaja

Tuulia@HonestyEurope.com

 3. Rekisterien nimet

– asiakasrekisteri

– markkinointirekisteri

– sähköpostiarkisto

4. Oikeusperuste, henkilötietojen
käsittelyn tarkoitus ja niiden säilytys

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen
käsittelylle on asiakassuhteen tai palvelun toiminnan kannalta välttämättömät
perusteet sekä rekisterin tarve sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa
rekisteröity on osapuolena.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on

Asiakassuhteiden ylläpito, laskutus, sivuston ja palvelun toiminnan kannalta
välttämättömät tiedot tai esimerkiksi markkinointi. Kerättyjä tietoja ei
käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat esimerkiksi.

Aina vain sinun itsesi meille toimittamat tiedot, joita tarvitaan palvelumme
toteuttamiseen ja laskuttamiseen. Joitain julkisia tietoja, kuten y-tunnus,
voidaan hakea rekisteriin internetistä profiilin täydentämiseksi laskutusta
varten.

Nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot, verkkoyhteyden IP-osoite,
tunnukset/profiilit eri palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden
muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin
liittyvät tiedot sekä kaikki muut sivuston tai palvelumme kannalta tarpeelliset
tiedot.

Poistamme rekisteristä tarpeettomat tiedot,
kun niiden säilytykselle ei ole enää tarkoituksenmukaista syytä. Yleensä
viimeistään neljän (4) vuoden sisällä.

Esimerkiksi asiakasrekisteristä poistamme
tietosi, kun asiakassuhde ei ole ollut aktiivinen neljän vuoden aikana.
Sähköpostiarkistostamme poistamme viestisi samaan aikaan.

Voit myös koska tahansa pyytää meitä
poistamaan osan tai kaikki tietosi joko jostain tai kaikista rekistereistämme.

Huomioi, että voimme poistaa tietosi rekisteristä vain, jos meillä ei ole
laillista pakollista syytä säilyttää niitä (kuten esimerkiksi voimassa olevaa
sopimusta tai muuta tarkoitusta, jota varten tietojasi tarvitaan toistaiseksi).

6. Säännönmukaiset tietolähteet &
rekisterien yhdistäminen

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. kotisivuilla
oleville lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse,
sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas
luovuttaa meille tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset
luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n
ulkopuolelle, tapauksissa joissa se on tarpeellista. Esimerkiksi ulkoisten palvelimien
sijaitsevan toisessa maassa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa. Käytämme vain
alustoja ja palveluita, jotka noudattavat GDPR-asetuksen mukaisia tietojen
säilyttämisstandardeja. Tai Yhdysvalloissa Privacy Shieldin mukaisia
standardeja.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien
avulla käsiteltävät tiedot suojataan. Kun rekisteritietoja säilytetään
Internet-palvelimilla, niiden tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti sekä
omissa että ulkoistamissamme palveluissa. Kaikki tiedot on suojattu vähintään
salasanan taakse SSL-suojatuille palvelimille. Kotisivumme ovat kokonaan
SSL-suojattuja.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä
palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta
kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden
työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia
tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin
tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai
puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä
tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää
rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää
todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n
tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Halutessasi rekisteriotteen tiedoistasi, niin mainitsethan minkä rekisterin
tiedot haluat tarkasteluun. Rekisterien nimet löytyvät dokumentin kohdasta 3.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn
liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien
henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla
unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen
tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn
rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää
rekisterinpitäjälle.

Oikeuksiasi ovat esimerkiksi:

– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

– oikeus tietojen oikaisemiseen

– oikeus käsittelyn oikeus vastustaa käsittelyä

– oikeus peruuttaa suostumus

– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

TOIMITUSEHDOT

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 11.3.2020 alkaen.

Honesty Europe

VAT tunnus NL859617890B01

Postjesweg 73-3,

1057 DX Amsterdam

Alankomaat

Info@HonestyEurope.com

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja
toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin
ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot
käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja
ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien
epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi
verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin
voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja
maksutavat

Maksupalvelutarjoajat

Klarna Checkout. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja
maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten
pankkien ja luottolaitosten tai muiden kolmansien osapuolien kanssa. Klarna
näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun
kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä
tuotteen toimittajaan. Lue lisää Klarnasta tästä: klarna.com

Stripe. Asiakas voi myös valita Stripen
maksunvälityspalvelun korttimaksuissa. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy
asiakkaan ja Stripen välille. Stripe vastaa korttimaksuihin liittyvistä
velvoitteista ja reklamaatioista. Stripe näkyy maksun saajana korttilaskulla ja
välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun kauppiaalle.

Lue lisää Stripestä:  stripe.com

PayPal. Voit maksaa 
PayPal tunnuksilla tai kirjautumatta esimerkiksi luotto- ja
pankkikorteilla (Visa tai Mastercard) sekä muilla PayPalin maakohtaisesti
tarjoamilla maksutavoilla. Maksut varmentaa ja käsittelee PayPal.

Lue lisää PayPalista: paypal.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle
välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi.
Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti
yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan
yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen
asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin
sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Honesty Europe

VAT tunnus NL859617890B01

Postjesweg 73-3,

1057 DX Amsterdam

Alankomaat

Info@HonestyEurope.com

Puhelinnumero +31 6 44 588 814

Peruutusehdot

Maksua ei palauteta.
Paikan voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä etukäteen
osoitteeseen Info@HonestyEurope.com.
Jatkokurssin paikan voi siirtää vain henkilölle, joka on ollut kursseillamme
aiemmin.

Close search

Ostoskori

Back To Top